top of page

מדריך הסושי המקיף של רולנרול


 

סושי הוא יותר מסתם מנה טעימה; זוהי צורת אמנות קולינרית עם שפה משלה, שפה מורכבת, יש לומר.

אז אם גם אתם מתבלבלים בין מאקי לפוטומאקי, לא בדיוק יודעים מה הפוך ברול אינסייד אאוט וחושבים שטמאקי וטמאגו הם שמות נרדפים לאותו המאכל, אנחנו כאן כדי להסביר בדיוק איך להבין את עולם הסושי.

בואו נצלול ביחד לעולם המונחים!


ניגירי – פס של אורז שעליו ניתן למצוא דג, חביתה יפנית (ספוילר: זה הטמאגו) או ירקות.



סושי ניגירי סלמון עם אורז


מאקי – סושי עם מרכיב מילוי אחד, עטוף באורז ואצה שנמצאת על הצד החיצוני.


סושי מאקי דגים


אינסייד אאוט / אורומאקי – כמו מאקי, אבל הפוך ועם שניים או שלושה מרכיבי מילוי בפנים. לרוב יגיע בציפוי שומשום, דגים או ירקות כמו אבוקדו או מלפפון.




סושי אינסייד אאוט דגים


פוטומאקי – מאקי ענקי, עם מספר רב יותר של מרכיבי מילוי.


סושי פוטומאקי סלמון אבוקדו בצל ירוק


טמאגו – חביתה יפנית רב שכבתית בצורת מלבן שמורכבת מביצים ותיבול יפני.


טמאגו יפני חביתה יפנית


טוביקו – ביצי דגים שמגיעות במגוון רב של צבעים, ביניהם טוביקו ירוק, טוביקו כתום וטוביקו שחור. לרוב משמשים כציפוי של רולים.


סושי אינסייד אאוט בציפוי טוביקו כתום



סאשימי – פרוסות דקות של דג נא טרי במיוחד.


סושי סאשימי סלמון


 

עכשיו כשאתם כבר מומחים של סושי, יודעים בדיוק מה זה אינסייד אאוט, אתם מוזמנים להכנס לתפריט שלנו ולבצע הזמנה - איסוף עצמי או משלוח – והפעם להבין מה אתם מזמינים! להזמנה לחצו כאן


30 צפיות0 תגובות

Comments


bottom of page